• SOMMAR-REA: 20% rabatt på allt i butiken! ☀️
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓Snabb leverans

Koftor för baby

Upptäck en bred variation av koftor för baby. Vi har modeller i olika färger och med olika mönster som passar både bebispojke och flicka. Vi har noggrant valt ut materialen för att de ska vara mjuka och skonsamma mot din bebis hy. Trendigt och snyggt, en babykofta inger en lite vuxnare stil vilket gör den extra söt och unik på barn.

Marinblå kavaj - Ceremony

249.00 kr 199.20 kr

Grå ribbad kofta - Simply

99.00 kr 79.20 kr

Lila ribbad kofta - Simply

99.00 kr 79.20 kr

Kofta - Trendigt mode

Idag är det modernt att klä våra bebisar med en mer vuxen look. En babykofta är det ultimata klädesplagget, förutom att det är extra mysigt så gör den vuxna stilen den extra söt på de allra minsta. Våra modeller är tillverkade av hög kvalitet i både material och knappar. Matcha gärna en babykofta med ett par snygga jeans eller chinos för en komplett outfit. En stor fördel med koftor är att de har knappar från krage till midja, detta gör att de blir väldigt flexibla i olika väder och temperaturer, blir det för varmt så är det bara till att knäppa upp.

Rätt storlek på koftan

Koftor för baby är populära redan för nyfödda därför har vi tagit fram små storlekar som börjar redan på storlek 50 och följer sedan alla vanliga intervall som storlek 56, 62, 68, 74, 80, 86 och 92. Mängden storlekar gör att du även kan handla kofta för en lite äldre baby. Våra storlekar följer standardmått.

Koftor i ull och merino

Några av de finaste materialen på koftor är merino och ull, de är riktiga naturmaterial som anpassar sig till olika klimat, de andas väl på sommaren och värmer skönt på vintern. Merinoull är mjukare än vanlig ull och därför lämpar det sig väldigt väl som koftor för små bebisar som har känslig hy. Samtliga av våra ullkoftor är tillverkade av hållbara och högkvalitativa material, dessa finns med olika mönster, färger och design och passar både pojke och flicka.

Stickat eller virkat?

Oavsett om du väljer virkad eller stickad kofta till din bebis så får du ett unikt mönster med jämn och fin struktur. Tillverkningsmetoderna och valet av material gör de varma och stretchiga för din baby samtidigt som de andas väl. Den största skillnaden är att virkning sker med en sticka/virknål medan stickning utförs oftast med flera stickor.