• Obs! Beställningar skickas 1 juli. Glad sommar ☀️
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓Skickas 1 juli

Babyset

Bred variation av olika set för din nyfödda baby. Set av babykläder som framhäver karaktär hos din bebis. Här hittar du kläder i färdiga set för både pojke och flicka. Matchande plagg och design i samma paket, ett måste att börja med för varje bebis. Dessutom ett perfekt val om du letar efter en present.

Premium set - 3 delar - Hug Me

299.00 kr 269.00 kr

Kläder i samma serie

Färdiga babypaket med kläder som är framtagna för att följa samma designserie och stil. Detta är det enklaste sättet att matcha olika typer av plagg med varandra. Vi har redan gjort det åt dig! Perfekt för dig som har brist på tid eller idéer. Fördelarna är flera förutom priset, mönster, färger och motiv följer samma look.

Babyset nyfödd

Tycker du det är svårt att köpa en bra basgarderob till din bebis? Ett av våra mest prisvärda och smarta alternativ är att välja ett av våra babyset för nyfödda. Din bebis får och väldigt bra grund som passar många tillfällen och väderlekar till ett bra pris.

Babyset till pojke eller flicka?

Oavsett om du letar efter ett babyset för nyfödd pojke eller flicka så har vi rätt paket för din bebis. Våra söta babyset är väldigt populära och finns olika utföranden. Är du osäker så har vi även neutrala och dämpade färger som passar både pojkar och flickor.