• Obs! Beställningar skickas 1 juli. Glad sommar ☀️
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓Skickas 1 juli

Babyskjortor

Bred variation av olika babyskjortor för de allra minsta. Ett säkert val för din bebis för att sticka ut lite extra. Våra skjortor finns i olika utföranden, långärmade och kortärmade baby skjortor som passar fester, födelsekalas, brölopp, dop och lite lyxigare tillställningar. De är mjuka, följsamma och behagliga och kommer att uppskattas av både din bebis och era åskådare.

Skjortor för bebispojkar

Vill du få positiva kommentarer för hur stilig din lilla bebispojke är så är en snygg skjorta ett måste att ha. Att utöka din pojkes babygarderob med några söta bebisskjortor kommer garanterat att få er att utmärkas på vilken tillställning och fest ni än går på. Ett plagg som verkligen ser extra sött ut på en bebis.

Skjortbody

Fördelen med en skjortbody för baby är många. Plagget viker inte upp sig som en vanlig skjorta då dessa har tryckknappar i skrevet och på så sätt sitter den på sin plats. Dessa är även väldigt mjuka och följsamma då de oftast är tillverkade i samma material som vanliga bodies. Vi brukar kalla de look a like body skjortor. Komplettera din bebis bodyskjorta med ett par snygga byxor för att få den perfekta outfiten.

Rätt storlek på skjortan

Att välja rätt storlek på skjorta kan verka svårare än andra plagg men så är det inte . Våra babyskjortor följer precis samma storlekar som övriga babykläder. Om du letar efter skjorta till baby i storlek 56, 62, 68, 74, 80, 86 så har du hittat rätt. Om du är osäker så rekommenderar vi att välja en storlek större för då har din bebis alltid tid att kunna växa sig in i den.

Färgval på skjortan

Vi har en bred variation av färger på våra skjortor. Baby skjorta blå eller rosa är några av våra klassiska färger som är säkra val att ha på sig på festen. Komplettera gärna skjortan med en snygg fluga eller slips för att sätta den där lilla extra touchen till din bebis utseende. Vi har även varma och dämpade färger i olika mönster om du vill hålla det mer diskret men fortfarande väldigt stiligt.