• Unika bebiskläder tillverkade i EU 🇪🇺
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓2-4 dagar leverans

Klänningar

Här hittar du babyklänningar och bodyklänningar för bebisflickor i olika mönster och färger. Perfekt till fest, bröllop, kalas eller annan tillställning. Söta och trendiga klänningar som verkligen kommer göra ett gott intryck att minnas.

Färgval på klänningen

Att välja rätt färg beroende på säsong och tillställning kan vara helt avgörande för att lyckas med perfekta outfiten. Vi har en bred variation av färger på våra klänningar. Våra klassiska färger som babyklänning vit eller babyklänning rosa är väldigt populära och säkra val för din baby. Vi erbjuder även mer dämpade och stilrena färger för den som vill vara lite mer diskret.

Fest

Oavsett vilken tillställning ni ska på så hittar du en klänning hos oss som kommer passa din bebisflicka. Välj gärna en babyklänning till kalaset, det finns få plagg som är så unika och söta som en klänning på ett kalas. Eller vad sägs om att göra ett lite lyxigare intryck på festen eller bröllopet? Välj då någon av våra festliga babyklänningar. Oavsett vilken klänningsmodell du väljer så kommer det garanterat att uppskattas och lämna fina minnen för livet.

Design på klänning

Letar du efter en babyklänning med stickat mönster eller en mer causal babyklänning med mönster? Då har du hittat rätt! Vi försöker alltid följa de senaste trenderna när vi väljer klänningar till vårt sortiment. Därför har vi tagit fram en bredd av moderna, trendiga, fina och söta babyklänningar som garanterat kommer göra ett intryck.

Bodyklänningar

Väldigt populära varianter är våra bodyklänningar för baby. Dessa är sydda som en body med tryckknappar vid axlar och gren. Detta gör det enkelt att ta av och på samt att plagget kommer sitta på sin plats utan att vika upp sig. Att välja en bodyvariant av klänning är ett bekvämt sätt att klä sin nyfödda flicka på samtidigt som det ger en väldigt elegant och lyxig touch.

Välja rätt storlek på klänningen

Att välja rätt storlek på babyklänningar är faktiskt inte så svårt. Våra klänningar följer precis samma standardstorlekar som våra övriga babykläder. Vi erbjuder babyklänningar i storlek 56, 62, 68, 74, 80, 86 och uppåt. Tänk på att om din bebis ligger i ett mellanläge mellan två olika storlekar så kan det vara smart att välja en storlek större då bebisar växer fort.