• Obs! Beställningar skickas 1 juli. Glad sommar ☀️
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓Skickas 1 juli

Tröjor för baby

Bred variation babytröjor och sweatshirts för både pojke och flicka. Våra olika modeller passar alla tillfällen, de finns med tryck, text, motiv och olika mönster. Välj bland olika varianter som stickat och extra varmt eller svalare med tunnare bomullstrikå.

Tunika - Bonica

149.00 kr 109.00 kr

Babytröjor

Tröjor tillhör bebisens basgarderob och därför har vi tagit fram en unik variation av modeller och mönster som passar både pojke och flicka. Välj babytröja med tryck, text eller en mer stilren och dämpad i färgerna. Vi har flera modeller med söta och roliga motiv som kommer passa olika stilar. Våra tröjor har oftast tryckknappar vid axel och krage för att det ska vara enkelt att ta på och av.

Sweatshirt för baby

Det finns få plagg som är mysigare för din bebis. Sweatshirts är gjorda i mjuk och behaglig bomull och är därför väldigt uppskattade att ha på sig samtidigt som de går att kombinera med flera olika plagg. Vi har ett stort utbud av sköna myskläder för din baby. Våra tjockare sweatshirts är även värmande och skyddar din bebis känsliga hud mot kyla. Vill du ha en tuffare variant av sweatshirt, välj då någon av våra hoodies med luva, vissa av modellerna har även ficka på magen, de kommer garanterat göra att din bebis sticker ut i mängden.

Tröjor för pojke och flicka

Vet du inte om det blir en pojke eller en flicka? Det spelar inte så stor roll. Fördelen med babytröjor är att de är väldigt neutrala klädesplagg och utgör en bra bas för alla bebisar. Perfekt att ha med sig i varje babypackning. Vi har en bred variation av färgkombinationer som gör att de är enkla att matcha med olika plagg.

Material på tröjorna

Vi har tagit fram både klassiska och moderna material för att du enkelt ska kunna anpassa klädseln till olika väder och tillfällen. Våra stickade babytröjor passar väldigt bra när det är lite kallare ute, oftast är de tillverkade i merino eller traditionell ull. Dessa två material har fantastiska egenskaper och håller din bebis både varm och torr under vintern. Bomulltröjor för baby fungerar väldigt bra som ett året runt plagg som passar alla årstider, dessutom är de enkla att tvätta och underhålla. Är det varmt under vår och sommar och du behöver något svalkande så är tröjor i trikå rena babyfavoriten. Genom att täcka din bebis hela armar så skyddar du också din bebis hy mot solen.

Välja rätt storlek på tröjan

Vi har babytröjor från storlek 50 till 92 som passar både nyfödda och större bebisar. Babytröja i storlek 56 är väldigt populär när barnet precis ska komma till världen. Fördelen med tröjor är att det inte gör något om de är lite för stora, blir det kallt så kommer du behöva lite större tröja för att få plats med fler klädesplagg undertill utan att det ska sitta för åtstramat. Dessutom hinner bebisen alltid att växa sig in i storleken.