• Obs! Beställningar skickas 1 juli. Glad sommar ☀️
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓Skickas 1 juli

Vantar & handskar för baby

Det är viktigt att ta hand om din babys känsliga händer därför har vi samlat allt du behöver för att kunna handla babyvantar på ett ställe. Vi erbjuder allt som behövs oavsett om du letar efter fingervantar, vantar för nyfödd, ullvantar, anti riv eller handskar för bebisar. Om din baby ofta blir av med sina vantar så kan det vara klokt att välja en variant med snöre eller band.

Anti-riv-vantar

Ett måste för att skydda din nyfödda baby från rivmärken. Våra anti riv vantar är oftast lite tunnare samtidigt som de skyddar ditt barn från att riva sig i ansiktet och ögonen. Finns i olika färger för att matcha samtliga klädesplagg.

Tumvantar

Ett av de bekvämaste alternativen för barns händer är tumvantar då de har ett stort utrymme för fingrarna att röra sig fritt i. Dessa är inte bara skyddande mot kyla utan väldigt enkla att ta på och av. Om din bebis ofta drar av sig dessa kan tumvantar med snöre vara en bra lösning för att inte bli av med de.

Fingervantar

Att välja ett par bekväma fingervantar gör att ditt barns fingrar kan vara rörliga och flexibla som gör att det blir enklare för din bebis att greppa saker och leka. Detta är ett perfekt val för lite äldre bebisar som har börjat leka och är mer nyfikna på nya saker.

Ullvantar

Om ditt barn har frusna händer under höst och vinter så kan ett par riktiga ullvantar vara den perfekta lösningen. Ull är ett fantastiskt material som är både skonsamt och naturligt för din bebis hy, det både andas och håller värme.