• Obs! Beställningar skickas 1 juli. Glad sommar ☀️
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓Skickas 1 juli

Dregglisar

Stor variation dregglisar i olika färger och former som fungerar som snygga accessoarer och som ett bra skydd för din bebis andra kläder. Här hittar du varianter i olika material som är enkla att tvätta och underhålla.  Våra dregglisar är tillverkade för att vara praktiska att använda dagligen och samtidigt för att vara mjuka och säkra för din baby. 

Funktion och design i samma plagg

En dregglis fungerar likt en haklapp men är huvudsakligen framtagen för att du enkelt ska kunna torka av bebisens saliv och hålla din baby fräsch hela dagen. En annan viktig funktion är att skydda kläderna och hålla bebisen varm runt halsen. Dregglisen är ett snyggt och modernt komplement till haklappen och fyller samtidigt flera viktiga funktioner. Våra dregglisar har oftast tryckknappar för att du enkelt ska justera rätt storlek runt halsen. Tryckknapparna gör också att klädesplagget sitter på sin plats under längre perioder utan att åka av. Flera av våra modeller går att köpa i flerpack/storpack till väldigt bra priser.

Bebisens första tänder

När din bebis är nyfödd och de första tänderna börjar titta ut så är det naturligt att bebisen dreglar och sörplar mer. En dregglis fyller då en väldigt viktig funktion som gör att saliven samlas upp och din bebis håller sig torr. Våra dregglisar är mjuka och sköna vilket gör att de är perfekta att använda till att torka av din bebis mun med.

Drybib för den perfekta baby outfiten

Ett annat vanligt förekommande namn för dregglisar är drybibs. Välj bland olika mönster och färger eller vår klassiker, vit dregglis. Detta är inte bara en produkt som fyller flera viktiga funktioner och underlättar för föräldrar. De ger även en helhet till din bebis outfit. Det finns få klädesplagg som är så dekorativa och som ger så mycket utseendemässigt som en snygg drybib.

Dregglisar med vätskeavisande material

Många modeller av våra dregglisar är tillverkade av speciella material som är vattenavvisande. Oftast är de sydda i dubbla lager och har ett membran som både suger upp och stoppar vätskor från att tränga igenom. Alla dregglisar är tillverkade av hållbara och säkra material för din bebis så att du som förälder kan vara trygg med ditt köp.