• Obs! Beställningar skickas 1 juli. Glad sommar ☀️
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓Skickas 1 juli

Pyjamas för baby

Sovkläder och sovplagg i mjukt och skönt utförande för nyfödda. Brett sortiment av modeller och praktiska varianter för bebisar, framtagna för en god sömn. Välj kortärmad utan fot eller långärmad pyjamas för baby med fötter i olika färger och material.

Babypyjamas med knappar

Man byter inte babyplagg lika ofta på natten som på dagen därför kan det vara smart att välja en pyjamas med knappar för sin baby. Detta för att knappar oftast är mycket mer bekväma i ett sovplagg. En annan fördel man ska tänka på är att pyjamasar med knappar andas bättre då det finns mellanrum mellan varje knapp.

Dragkedja

En babypyjamas med dragkedja är oftast enkel och smidig att ta på och av. Det man ska tänka på är att traditionella kedjor kan vara mer obekväma än tryckknappar framför allt i sovplagg för din bebis. Våra dragkedjor är mjuka, följsamma och innehåller inga allergiämnen detta givetvis för att det ska vara säkert och bekvämt för din bebis.

Pyjamas med eller utan fot?

Fördelen att välja en babypyjamas med fot är att bebisens fötter håller sig varma även under natten. Detta är ett plagg som är väldigt bra om du vet att din bebis har en tendens att dra av sig strumporna när hen sover. För lite äldre bebisar har vi pyjamasar utan fot, ibland kan detta även vara ett bra alternativ när det är varmare om nätterna.

Att välja pyjamas efter väderlek

Din babys nattsömn är väldigt viktig därför har vi tagit fram en bred variation babypyjamasar som passar olika väderlekar. När det är varmare under vår och sommar kan det vara smart att välj en tunnare pyjamas för din bebis. Dessa andas bättre och är väldigt bekväma. Under höst och vinter är våra tjockare varianter i fleece väldigt populära.

Babypyjamas i fleece

På natten sjunker vår kroppstemperatur och det gör även ditt barns. Därför kan det vara smart att välja sovkläder i fleece om du vill ha en varm pyjamas för din baby. Värt att tänka på är att fleece kan vara tillverkat av polyester, bomull och ull. Du hittar vilket material det är i produktbeskrivningen.