• Obs! Beställningar skickas 1 juli. Glad sommar ☀️
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓Skickas 1 juli

Byxor för baby

Byxor från storlek 50 för de allra minsta. Här hittar du en bred variation nederdelar för din baby. Byxor för pojke och flicka i hållbara och mjuka material. Vi har mjukisbyxor, jeans, joggingbyxor och leggings för både nyfödda och stora bebisar. Stort urval av mönster och färger som är praktiska och passar både små och stora tillfällen. En del av våra babybyxor går att köpa i flerpack.

Randig byxa - Blue Stripes

129.00 kr 99.00 kr

Rosa leggings - Baby Stars

99.00 kr 59.90 kr

Babybyxor med fötter

Byxa med hel fot är ett bra alternativ för att hålla bebisens fötter varma och skyddade. När man använder vanliga byxor och strumpor är risken större att bebisen råkar ta av sig strumporna och fryser om fötterna. Våra babybyxor med hela fötter är väldigt populära för nyfödda bebisar.

Mjukisbyxor

Våra mjukisbyxor för baby är tillverkade av mjuka och stretchiga material för att hålla rätt form och komfort. Detta är det bästa alternativet om ditt barn vill röra sig fritt och vara flexibelt. För bäst passform välj gärna babybyxor med mudd och resår i midjan. Dessa kommer sitta på sin plats och vara väldigt bekväma för din bebis.

Jeans

Vill du ha ett plagg som är enkelt att matcha med andra kläder? Då är jeansbyxor för baby det säkraste valet. Jeans är ett material som är väldigt lätt att kombinera med olika färger och mönster. En lite mer vuxen outfit för din baby som fortfarande är mjuk och bekväm att bära.

Chinos

Perfekt till finare tillställningar som dop, bröllop eller nyårsfest. Vill du göra avtryck på festen och få alla att minnas din baby? Ett par snygga babychinos tillsammans med en stilig skjorta kommer garanterat att göra avtryck. Det finns få saker som är sötare än en bebis klädd på ett vuxet och elegant sätt.

Ullbyxor

Ull och är både mjukt och väldigt behagligt för huden. Därför är ett par ullbyxor för baby ett bra val som kommer uppskattas. Härliga att bära då ull transporterar bort fukt från din bebis hud. Tänk på att de även har värmande egenskaper under kallare perioder vilket gör de till ett väldigt bra allround plagg för din baby. Våra finaste byxor för baby är oftast tillverkade i mjuk merinoull.