• Unika bebiskläder tillverkade i EU 🇪🇺
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓2-4 dagar leverans

Startpaket för baby

Upptäck en bred variation startpaket, boxar och kit för din baby. Oavsett om du har en pojke eller flicka uppskattas våra babystartpaket. Söta och mysiga kläder i samma serie och med matchande design och utseende. En bra och enkel väg till ditt nyfödda barns nya garderob. Perfekt att börja med, ha med sig på BB eller att ge bort som present.

Startpaket i 5 delar - Magic

399.00 kr 299.00 kr

Startpaket i 5 delar - Safari

399.00 kr 299.00 kr

Startpaket i 5 delar - Maskros

399.00 kr 249.90 kr

Nyfödd startpaket

När man är gravid eller fött barn är det många saker man måste planera och listan kan bli lång på saker man behöver köpa. För att göra det enklare för dig som nybliven förälder har vi tagit fram söta och praktiska startpaket som kommer ge er en bra grund att börja med. Det är därför en bra idé att välja något av våra startpaket då du kommer spara in pengar på kläderna då dessa säljs billigare när de köps i mängd.

Startkit för baby

Är det svårt att veta var du ska börja? Ett babykit är den bästa och enklaste vägen att starta med till ditt nyfödda barns garderob. Du får en bra bredd med olika relevanta plagg som kommer behövas från morgon till kväll. Du får en bra start för din baby, här hittar du ett genomtänkt urval av populära kläder i storlekar som börjar oftast från 50 och uppåt. Plaggen är välsorterade och matchade med varandra så att du kan klä din bebis från topp till tå med matchande design och stil.

Boxar för baby

Fördelen att välja en babybox med kläder är att det är enkelt att ge bort då man får en matchande variation av olika plagg. Flerpack kläder som följer samma design och mönster för den nyfödda, dessa kommer garanterat att täcka flera behov samtidigt. Våra startboxar för bebisar är praktiska då kläderna oftast ligger i en hård förpackning, färdig att ge bort som present.

Gåvoset till Baby Shower

Ska du ge bort en present till en nyfödd eller gå på Baby Shower eller annan babytillställning och har brist på tid eller idéer så är våra startpaket den perfekta gåvan. Våra gåvoset är fint förpackade och väldigt uppskattade av både föräldrar och bebisar. Du får dessutom väldigt många mjuka och sköna plagg till ett bra pris, billigare än att köpa varje plagg var för sig.