• SOMMAR-REA: 20% rabatt på allt i butiken! ☀️
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓Snabb leverans

Sparkdräkter för Baby

Här hittar du ett brett sortiment med sparkdräkter som matchar olika färger och stilar. De mest praktiska plaggen för en nyfödd bebis. Fördelarna är många med en sparkdräkt, du får två plagg i ett, en överdel och en underdel samtidigt. Ett plagg som är enkelt att ta på och av. Variationen är stor då sparkdräkter är tillverkade i olika utföranden som gör att det passar många tillfällen och väderlekar.

Pyjamas i 2 delar - Baby Owl

149.00 kr 119.20 kr

Sparkdräkt med koalor - Koala

149.00 kr 119.20 kr

Dragkedja eller knappar?

Sparkdräkter har oftast två olika knäppningar. Sparkdräkt med dragkedja som är enkel att hantera vid många blöjbyten. Samt den bekvämare varianten för bebisen, sparkdräkt med knappar. Dragkedjan gör att det går väldigt snabbt att ta av och på sparkdräkten medan knapparna gör att det blir luftigare att ha på sig sparkdräkten då det är mellanrum mellan varje knapp.

Kortärmad med korta ben

Oavsett vilket väder så finns det en sparkdräkt som kommer passa, välj en kortärmad sparkdräkt med korta ben som är svalkande på vår och sommar. Fördelen är att man kan komplettera dessa med en tröja eller jacka och på så sätt behöver man inte göra några större klädesbyten när man är ute på språng. Perfekt om det är svårt att hitta en plats att byta om på.

Långärmad med långa ben

Under höst och vinter då vädret är kallare och man behöver något som är värmande så är en långärmad sparkdräkt med långa ben den bästa varianten som håller din baby varm. Din baby kommer uppskatta att överdelen inte viker upp sig från underdelen och på så sätt håller du din bebis varm även runt magen och ryggen.

Med fot eller utan?

Att välja sparkdräkt med fot är ett smart val för din bebis. Din baby får ett värmande och skyddande plagg även runt fötterna som inte åker av som strumpor kan göra. Att välja sparkdräkt utan fot är oftast populärare för lite äldre bebisar, glöm inte att komplettera med ett par matchande strumpor.