• Obs! Beställningar skickas 1 juli. Glad sommar ☀️
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓Skickas 1 juli

Jumpsuits för Baby

Stort sortiment jumpsuits i olika stilar och former som passar alla tillfällen och väder. Upptäck jumpsuits som är både praktiska och bekväma att ha på sig. Våra modeller är tillverkade i följsamma och sköna material för din bebis samtidigt som de är väldigt enkla att hantera och underhålla för dig som förälder.  

Jumpsuit för Pojke & flicka

Våra jumpsuits finns i färgglada färger men även i neutrala nyanser som passar både pojke och flicka. Din bebis får en snygg outfit som passar med övriga kläder. Vår design är framtagen för att vara både praktisk och matchande, de flesta av våra modeller är färdigmatchade med övriga plagg i samma kollektion för att det ska vara enkelt för dig som förälder att välja rätt.

Åretruntplagg för alla årstider

En jumpsuit är verkligen ett av det bästa åretruntplagget. Välj långärmad jumpsuit under vinter och höst, dessa är heltäckande, extra värmande och fungerar även att ha som ett underställ. Under vår och sommar har vi modeller som är tillverkade i tunnare bomull för att vara luftiga och svala. Välj kortärmad jumpsuit när det är varmt ute och vardagen är fylld med mycket aktiviteter, rörelse och lek.

Universalplagg

Ett perfekt universal plagg! Vet du inte riktigt vart du ska börja i din bebis garderob så börja här. Du får en överdel och underdel i samma plagg som öppnas framtill och är väldigt enkelt att ta på och av. Man kan ha en jumpsuit både som mysplagg och sovplagg. Har du dessutom en aktiv bebis så fungerar de flesta jumpsuits även att ha på sig till vardags både inomhus och utomhus.

Funktion & komfort

Våra jumpsuits har oftast tryckknappar och blixtlås från topp till tå, detta underlättar för dig som förälder med blöjbyten och gör det smidigt när man ska ta på och av plagget. Det är väldigt viktigt med komfort, därför är våra jumpsuits tillverkade av bekväma och mjuka material som sitter på sin plats samtidigt som de ger mycket rörelsefrihet under lek och äventyr.

Utklädnadsplagg

Många av våra modeller fungerar också som roliga och unika utklädnadsplagg. Välj en jumpsuit som imiterar en nallebjörn. Låt din gosiga bebis få sova gott som en liten björn. Eller vad sägs om en jumpsuit som imiterar djur, frukter och bär? Det är bara fantasin som kan sätta gränsen för era lekar.