• SOMMAR-REA: 20% rabatt på allt i butiken! ☀️
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓Snabb leverans

Tossor

Här hittar du ett unikt utbud av tossor för baby i olika färger och utföranden. Våra tossor håller hög kvalitet och är tillverkade av mjuka och följsamma material som är sköna för din bebis små fötter. Även din baby behöver något att värma och skydda sina fötter i. Alla vet hur obehagligt det är att frysa om tårna och fötterna. Därför är babytossor väldigt praktiska och bekväma även om din allra minsta inte har börjat gå än.

Blå tossor - Big bear

49.90 kr 39.92 kr

3-pack blå tossor - Good Day

119.00 kr 95.20 kr

3-pack tossor - Good Day

119.00 kr 95.20 kr

Blå tossor - Jump

49.90 kr 39.92 kr

Bruna tossor - Jump

49.90 kr 39.92 kr

Design

Våra tossor är oftast sydda på ett sätt som gör att det finns mycket utrymme för fötterna att växa i utan att de åker av då de håller sig på plats på ett behagligt sätt runt foten. Detta gör att det också är väldigt enkelt att välja rätt storlek på tossor till en nyfödd bebis från början. Våra tossor är väldigt enkla att kombinera med andra klädesplagg då många av de finns i enkla och moderna basfärger.

Vintertossor

Våra vintertossor är extra varma och skyddande under kallare perioder som höst och vinter. Materialen i tossorna är framtagna för att vara skonsamma för ditt barns fötter samtidigt som de är tillverkade för att behålla sin flexibilitet och rörlighet som gör de bekväma att ha på sig.

Ulltossor

Våra allra lyxigaste tossor är tillverkade av mjuk och behaglig ull. Stickade eller virkade med fantastiskt fina och unika mönster som är en fröjd att titta och bära på. Unna ditt barn ett naturligt material som har fantastiska egenskaper. Ull är väldigt följsamt och mjukt material som både värmer i kyla och andas på vår och sommar.