• SOMMAR-REA: 20% rabatt på allt i butiken! ☀️
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓Snabb leverans

Mössor för baby

Bebisar har känsligare hud runt huvudet framför allt när de är nyfödda därför är det klokt att använda babymössa året runt. Välj varma, tjocka och fodrade mössor under höst och vinter som utomhusplagg eller tunnare mössor för att skydda bebisens känsliga hud under vår och sommar. Vi erbjuder en bred variation som passar olika väderlekar och tillfällen.

Mössa med öron - Blå

59.90 kr 47.92 kr

Mössa med öron - Rosa

59.90 kr 47.92 kr

Beige mössa - Echo

49.90 kr 39.92 kr

Rosa mössa - Baby Stars

49.90 kr 39.92 kr

Cremevit Sjalett - Picolina

79.90 kr 63.92 kr

Sjalett - Sweet Panther

79.90 kr 63.92 kr

Blå mössa - Blue Sea

49.00 kr 39.20 kr

Vit mössa - Blue Sea

49.00 kr 39.20 kr

Randig mössa - Stripes

59.00 kr 47.20 kr

3-pack mössor - Happy

99.00 kr 79.20 kr

2-pack mössor - Happy

59.90 kr 47.92 kr

Vintermössa

Är du ute efter en riktig vintermössa till din baby rekommenderar vi att välja en av våra fodrade vintermössor som är framtagna för tuffare väder och för att vara extra varma och skyddande under årets allra kallaste perioder. Det bästa skyddet mot vind, vatten och kyla. Finns i olika färger och material som fleece och tjockare bomull.

Ullmössa

Om du väljer en ullmössa till din bebis så kan du verkligen känna dig säker att ditt barn inte kommer frysa om huvudet. Våra ullmössor är stickade i vackra mönster som är mjuka och sköna att ha på sig. En riktigt favorit för känslig och frusen hy på höst och vinter. Ull är ett riktigt naturmaterial som finns i olika tjocklekar.

Mössa med knytband

Några viktiga detaljer föräldrar ibland missar är att man kan köpa babymössa med knytband för att hålla mössan på plats och förhindra att den åker av. Våra mössor med knytband finns både som tunna och tjocka varianter. Tänk på att knytbanden inte bara går att knyta runt hakan utan även bakom nacken för att mössan inte ska åka av.

Hjälmmössa

En klassiker som är väldigt populär. Våra hjälmmössor är oftast sydda för att vara större runt pannan och kinderna och på så sätt omsluter de och värmer mer av bebisens huvud och ansikte. Vissa av mössorna har även en liten flärp framtill som skyddar nästan hela vägen mot näsbenet.

Mössa med öronlappar

Mössor med öronlappar är ett bra val för att skydda ditt barns öron, kinder och nacke från kyla. Öronlappsmössor täcker och skyddar mer av ansiktet och på så sätt gör att de blir mer effektiva mot kyla och blåst. Öronen på bebisar är extra känsliga och det kan vara klokt att ge dem ett extra skydd för att förhindra onödiga komplikationer.