• 🇪🇺 - Alla våra babykläder är tillverkade i EU!
✓Fri frakt över 599kr ✓1-4 dagar leverans ✓100 dagars öppet köp


Vår kärlek till barn är själva navet i allt vi gör. Vi vet att en glad bebis är lika med glada föräldrar därför väljer vi vårt sortiment med stor prioritet och omtanke på ditt barns säkerhet och välmående. Vår produktion följer strikta EU-lagar vad gäller val av material, färgämnen, knappar, blixtlås och tillbehör.

BabyPrio - Med prio på din baby!


En babybutik med kläder och accessoarer som framhäver karaktär.

Med kärlek till barn.

Våra produkter är framtagna med stor fokus på att vara säkra och bekväma för ditt barn så att du som förälder ska vara trygg när du handlar hos oss. Våra kläder är tillverkade i EU och produktionen följer strikta EU-lagar vad gäller val av material, färgämnen, knappar, blixtlås och tillbehör. Dessutom är barnarbete strikt förbjudet i EU därför kan du känna dig trygg att all tillverkning sker av vuxna medarbetare med goda arbetsförhållanden.


Hållbarhet för framtiden.

För oss är det viktigt att produktionen och transporten går rätt till och att den inte sliter på vår planet i onödan. Våra produkter är närproducerade och behöver inte fraktas över halva jordklotet till Sverige. På så sätt försöker vi bidra tillsammans till ett lägre klimatutsläpp. Vi vill inte att våra barn och barnbarn ska behöva lida på grund av vårt oansvar och därför är ett av våra miljömål att tillsammans bidra till en bättre framtid. Därför följer vi alla EU-direktiv och miljölagar genom hela processen, från ax till limpa. 


Design med karaktär.

Idag pratar man allt mindre om kläder som är specifikt framtagna för flickor eller pojkar. Vi vill att du som förälder ska kunna välja kläder som är exklusiva, trendiga och som samtidigt speglar ditt barns unika karaktär. Design som är skräddarsydd för varje individ helt enkelt. Vi försöker alltid följa de senaste trenderna vad gäller barnmode och design. Hos oss hittar du ett brett sortiment av produkter och klädesplagg som matchar olika karaktärer, tillfällen och årstider.


BabyPrio

Vårt företag grundades 2015 i Malmö och redan från start har vårt mål varit att erbjuda ett unikt babysortiment som framhäver karaktär och som är tillverkat av säkra och trygga material för ditt barn. Ett av våra mål är att det ska vara enkelt och smidigt för dig som förälder. Vi vill att du i lugn och ro ska kunna handla söta kläder till ditt barn redan innan det är fött. Därför erbjuder vi hela 100 dagars öppet köp för att du ska kunna planera och känna dig trygg med dina val.


BabyPrio

Box 9084
200 39 Malmö


Vill du komma i kontakt med oss? Klicka här