• SOMMAR-REA: 20% rabatt på allt i butiken! ☀️
✓Fri frakt vid 699kr ✓Swish&Klarna ✓Snabb leverans


BabyPrio - Med prio på din baby


En glad bebis är lika med glada föräldrar!

Med kärlek till barn.

Du kan vara helt trygg när du handlar hos oss då våra produkter är framtagna med stor fokus på att vara säkra och bekväma för ditt barn. Alla våra babykläder är tillverkade i EU och produktionen följer strikta EU-lagar vad gäller val av material, färgämnen, knappar, blixtlås och tillbehör. Dessutom är barnarbete strikt förbjudet i EU.


Hållbarhet för framtiden.

För oss är det viktigt att produktionen och transporten går rätt till och att den inte sliter på vår planet i onödan. Våra produkter är närproducerade och behöver inte fraktas över halva jordklotet till Sverige. På så sätt försöker vi bidra tillsammans till ett lägre klimatutsläpp. Vi vill inte att våra barn och barnbarn ska behöva lida på grund av vårt oansvar och därför är ett av våra miljömål att tillsammans bidra till en bättre framtid.  


Design med karaktär.

Man pratar allt mindre om kläder som är specifikt framtagna för flickor eller pojkar. Vi vill att du som förälder ska kunna välja babykläder som är exklusiva, trendiga och som samtidigt speglar ditt barns unika karaktär. Design som är skräddarsydd för varje individ helt enkelt. Hos oss hittar du ett brett sortiment av babykläder och accessoarer som matchar olika stilar, tillfällen och årstider.


BabyPrio

Vi startade 2015 i Malmö och redan då var vårt mål att erbjuda ett prisvärt babysortiment som är tillverkat av säkra och trygga material för ditt barn. Vi ville att det skulle vara enkelt för föräldrar att både planera och shoppa i lugn och ro innan barnet är fött, därför erbjuder vi hela 100 dagars öppet köp för att ni ska ha god tid på er och känna er trygga med era val. Varmt välkomna!


BabyPrio

Box 9084
200 39 Malmö


Vill du komma i kontakt med oss? Klicka här